Ingredíssimo

En plena era de l’alimentació saludable, Foodíssimo va crear la marca SNACKÍSSIMO, amb l’objectiu d’apropar al mercat opcions saludables i saboroses, amb una aportació calòrica raonable, sense grasses saturades ni sucres afegits. SNACKÍSSIMO és l’snack saludable 100% fruita, baix en calories i font de fibra i potassi que satisfarà a tots els amants de la fruita, i acabarà de convèncer pel seu sabor incomparable a aquells que en siguin més reticents.

En la era de la alimentación saludable, Foodíssimo creó la marca SNACKÍSSIMO con el objetivo de acercar al mercado opciones saludables y sabrosas, con un aporte calórico razonable, sin grasas saturadas ni azúcares añadidos. SNACKÍSSIMO es el snack saludable 100% fruta, bajo en calorías y fuente de fibra y potasio que satisfará a todos los amantes de la fruta y acabará de atrapar a quienes sean más reacios a ella, por su sabor incomparable.

Due to the rising of healthy food, Foodissimo has created a new brand called Snackissimo with the goal of showing to the market healthy and tasty options, with a reasonable caloric intake, without saturated fats and without added sugars. Snackissimo is a 100% healthy fruit snack, low in calories and a source of fibre and potassium that will satisfy all fruit lovers and will catch up the ones that are reluctant to it, for its unique taste.

Productes Gourmet

  • Productes naturals 100% fruita i innovadors, per menjar on i quan vulguis

Productos Gourmet

  • Productos naturales e innovadores para cocinar en casa

Gourmet Products

  • Innovative natural products for cooking at home

Snackíssimo

C/ Tarragona, 106 baixos

08015 Barcelona (Spain)

T. +34 93 228 22 42

hola@snackissimo.com

Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )