Natrus

Bas Alimentària integra, sota la marca ‘natrus’, el saber fer de tres empreses arrelades a la Garrotxa (Mas La Carrera, Noel i Cooperativa de La Vall d’en Bas), amb l’objectiu d’elaborar productes carnis (inicialment l’hamburguesa) que responguin als valors propis del treball ben fet. I amb una filosofia clara: Gaudir, alhora, de les propietats organolèptiques i d’origen d’una bona elaboració artesanal i de la capacitat i fiabilitat de la indústria alimentària.

Bas Alimentària integra, bajo la marca ‘natrus’, el saber hacer de tres empresas arraigadas en la Garrotxa (Mas La Carrera, Noel y Cooperativa de La Vall d’en Bas), con el objetivo de elaborar productos cárnicos (inicialmente la hamburguesa) que respondan a los valores propios del trabajo bien hecho. Y con una filosofía clara: Disfrutar, al mismo tiempo, de las propiedades organolépticas y de origen de una buena elaboración artesanal y de la capacidad y fiabilidad de la industria alimentaria.

Bas Alimentària joins, under the brand ‘natrus’, the know-how of three companies rooted in the Garrotxa (Mas La Carrera, Noel and Cooperativa de La Vall d’en Bas), with the objective of developing meat products (hamburger initially) corresponding to the typical values of a well done job. And with a clear philosophy: To, at the same time, enjoy the organoleptic and the origin properties of good craftsmanship as well as the ability and reliability of the food industry.

Productes Gourmet

  • Hamburguesa 100% vedella
  • Hamburguesa Mixta vedella-porc

Productos Gourmet

  • Hamburguesa 100% ternera
  • Hamburguesa Mixta ternera-cerdo

Gourmet Products

  • 100% veal hamburger
  • Veal-Pork mixed hamburger

Bas Alimentaria S.L

Prat de Can Garrotxa – Puigpardines

La Vall d’en Bas, 17178 Girona

Tel. +34 609 120 284

salvador@natrus.cat

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.41.31
Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.41.38
Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.41.43
Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )