La granja

La Granja és una empresa familiar que des que va iniciar la seva activitat l’any 1959 s’ha convertit en un referent de qualitat i innovació en el sector de productes de brioixeria. A finals dels anys 80, la Granja va ser pionera en crear productes atenent a consumidors amb diverses necessitats dietètiques. Posteriorment va emprendre la creació d’una gamma de productes elaborats a partir d’ingredients procedents de l’agricultura ecològica. Pel nostre compromís amb la qualitat, a La Granja seleccionem els millors ingredients i ens imposem lliurar producte fresc i això només es pot aconseguir elaborant-lo cada dia. Davant el dilema entre més qualitat o més productivitat, a La Granja prima sempre l’interès dels nostres consumidors. Tot i mantenir l’elaboració dels productes tradicionals que varen marcarels nostres inicis, una constant a La Granja ha estat la inquietud per millorar i innovar. Observar les tendències i donar-hi resposta ens va conduir a comercialitzar la primera magdalena integral, a la qual van seguir molts altres productes considerant aspectes de salut, dietètics i funcionals. Juntament amb la més recent gamma de productes ecològics, aquests productes especials han afavorit l’expansió de la distribució de La Granja al mercat domèstic així com la introducció a nivell internacional.

La Granja es una empresa familiar que, desde que inició su actividad en el año 1959, se ha convertido en un referente de calidad e innovación en el sector de productos de bollería. A finales de los años 80, La Granja fue pionera al crear productos atendiendo a consumidores con diversas necesidades dietéticas. Posteriormente emprendió la creación de una gama de productos elaborados a partir de ingredientes procedentes de la agricultura ecológica. Por nuestro compromiso con la calidad, en La Granja seleccionamos los mejores ingredientes, nos imponemos entregar producto fresco y esto sólo puede lograrse elaborándolo cada día. Ante el dilema entre mayor calidad o mayor productividad, en La Granja prima siempre el interés de nuestros consumidores. Pese a mantener la elaboración de los productos tradicionales que alumbraron nuestros inicios, una constante en La Granja ha sido la inquietud por mejorar e innovar. Observar las tendencias y darles respuesta nos condujo a comercializar la primera magdalena integral, a la que siguieron otros muchos productos considerando aspectos de salud, dietéticos y funcionales. Junto con la más reciente gama de productos ecológicos, estos productos especiales han favorecido la expansión de la distribución de La Granja en el mercado doméstico así como la introducción a nivel internacional.

La Granja is a family firm which, since its foundation in 1959, has become a benchmark for quality and innovation in the pastry products sector. In the late 80’s, La Granja was a pioneer in creating products taking consumers’ dietary needs into account. Afterwards It went on to create a range of products made from organically grown ingredients. Due to our commitment to quality, in La Granja we select the best ingredients and we insist on supplying only fresh products and this can only be achieved by baking them daily. Faced with the choice between higher quality or higher productivity, the priority at La Granja is always the interests of our consumers. Although we carry on making the traditional products with which we started out, the desire to improve and innovate has always been a feature of La Granja. Observing trends and responding to them led us to market the first wholemeal fairy cakes in the 80’s. This was followed by many other products taking care of health, dietary and practical needs. Together with the latest range of organic products, these special products have helped La Granja to expand on the home market as well as moving into international markets.

Productes Gourmet

  • Línia Tradicional: mini-magdalenes de iogurt, pa de pessic especial de carbassa… I 15 productes més
  • Línia Diet: magdalena fibra, galeta d’espelta sense sucre… I 15 productes més
  • Línia Ecològica: magdalena gegant d’espelta, pa de pessic de pastanaga… I 15 productes més

Productos Gourmet

  • Línea Tradicional: mini-magdalenas de yogur, bizcocho especial de calabaza… Y 15 productos más
  • Línea Diet: magdalena fibra, galleta de espelta sin azúcar… Y 15 productos más
  • Línea Ecológica: magdalena gigante de espelta, bizcocho de zanahoria… Y 15 productos más

Gourmet Products

  • Traditional Line: mini yoghurt cakes, special pumpkin cake… And 15 more products
  • Diet Line: wholemeal fairy cakes, spelt biscuits without added sugars… And 15 more products
  • Green Line: spelt giant cupcake, carrot cake… And 15 more products
Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )