Jean Leon

Jean Leon és una boutique winery fundada l’any 1963 per Jean Leon, un visionari que va materialitzar els seus dos grans somnis: obrir el restaurant més luxós de Hollywood i elaborar un vi exclusiu per a delectar la seva selecta clientela. El celler, propietat de la Família Torres des de 1994, és pioner en el cultiu de les varietats de cabernet sauvignon i chardonnay a Espanya i en obtenir el reconeixement de “Vi de Finca”. Des de l’anyada 2012 tots els seus vins estan certificats com a orgànics.

Jean Leon es una boutique winery fundada en 1963 por Jean Leon, un visionario que materializó sus dos grandes sueños: abrir el restaurante más lujoso de Hollywood y elaborar un vino exclusivo para deleitar su selecta clientela. La bodega, propiedad de la Familia Torres desde 1994, es pionera en el cultivo de las variedades de cabernet sauvignon y chardonnay en España y en obtener el reconocimiento de “Vino de Finca”. Desde la añada 2012 todos sus vinos están certificados como orgánicos.

Jean Leon is a boutique winery founded in 1963 by Jean Leon, a visionary man who achieved his two biggest dreams: opening the most luxurious restaurant in Hollywood and creating an exclusive wine to delight his select clientele. Owned by the Torres family since 1994, the winery was among the first to grow Cabernet Sauvignon and Chardonnay in Spain and to obtain Single Vineyard Wine certification. As of the 2012 vintage, all of its wines are certified organic.

Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )