Embotits Salgot

La selecció de la raça dels porcs i l’ús de les parts més nobles de l’animal fan que les nostres receptes tinguin una base excel·lent. El caràcter de cada embotit ve donat per una sèrie de paràmetres i matisos que s’assoleixen durant els processos d’elaboració, i que es diferencien segons si el producte final és fresc, cuit o curat.

La selección de la raza de los cerdos y el uso de las partes más nobles del animal hacen que nuestras recetas tengan una base excelente. El carácter de cada embutido viene dado por una serie de parámetros y matices que se consiguen durante los procesos de elaboración, y que se diferencian según si el producto final es fresco, cocido o curado.

The selection of the breed of pig and the most select cuts provide excellent base for our recipes. A series of parameters and criteria defines the character of product during the processing stage. These vary according to product itself–be it raw, cooked or cured.

Productes Gourmet

  • Llonganissa
  • Sumaia
  • Fuet, Secallona
  • Botifarra, Llàminets
  • Catalana
  • Bull
  • Peltruc
  • Bisbe blanc
  • Llardons d’Aiguafreda
  • Cap de senglar
  • Adobats

Productos Gourmet

  • Salchichón
  • Sumaia
  • Fuet, Secallona
  • Butifarra, “Llàminets”
  • Catalana
  • Bull
  • Peltruc
  • Bisbe
  • Chicharrones
  • Cabeza de jabalí
  • Adobados

Gourmet Products

  • Cured catalan botifarra
  • Tender cured catalan botifarra
  • Fine dried catalan botifarra
  • Raw botifarra
  • Catalan recipe 1928 botifarra
  • White pudding sausage
  • Blood pudding sausage
  • White bishop pudding sausage
  • Aiguafredan pork scratchings
  • Whole “pork head” sausage
  • Marinated meat

Salgot

Plaça Major, 14

08951 Aiguafreda, Barcelona

Catalonia, Spain

T. +34 938 442 020

F. +34 938 440 101

ccosta@salgot.com

Captura de pantalla 2015-12-22 a las 10.11.43
Captura de pantalla 2015-12-22 a las 10.11.51
Captura de pantalla 2015-12-22 a las 10.11.58
Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )