Comprar

Descobreix la nova botiga de
Vins & Co Catalonia Gourmet

És la suma de dos conceptes que uneixen més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció amb més de 30 marques d’alimentació gourmet destacades de Catalunya.

Aquest és un espai únic a Barcelona, per l’amplitud i especialització, amb la major representació de vins i caves catalans que existeix, i per l’oferta de propostes d´activitats que s’hi troben. Cada setmana es fan sessions de cata, presentació de cellers i d’elaboradors de productes alimentació, cursos sobre la cultura del vi, maridatges combinant vins i xocolates, vins i formatges , etc.

DO’s de Catalunya: Alella, Pla de Baiges, Montsant, Priorat, Empordà, Terra Alta, Tarragona, Penedès, Cava, Catalunya, Conca de Barberà i Costers del Segre. Vins, caves, vermuts, licors, vins de postre, escumossos…

Rebost Gourmet: Formatges, embotits, carns, trinxats, iogurts, galetes, neules, torrons, fruits secs, mels i melmelades, snacks gourmet, olis&amp, olivades, aigües gourmet, ous, conserves…

La botiga vol covertir-se en un punt de referència del producte i la gastronomia catalans a Barcelona, en tant que espai de divulgació i promoció del producte català.

C/Aribau 177, Baixos
08036 Barcelona

Altres punts de venda de Catalonia Gourmet

Palau Moja

Alguns productes Catalonia Gourmet ja estàn disponibles al Palau Moja, al “The Catalan Heritage House”, un nou espai multidisciplinar que permet degustar el patrimoni gastronòmic i enològic de Catalunya.

Portaferrissa 1
08002 Barcelona

Can Canyes

Alguns productes Catalonia Gourmet ja estàn disponibles al corner de CATALONIA GOURMET a la botiga CAN CANYES de Barcelona.

C/Muntaner 93
08036 Barcelona)

Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )