Artesanies Carlit

Ens il·lusiona portar la gastronomia i l’artesania de la Cerdanya a casa dels gourmets perquè les gaudeixin en família. El clima privilegiat de Puigcerdà, a 1.230 m., ha afavorit la tradició de la matança que, a la Cerdanya, arrenca de temps immemorials. Durant la dominació romana, fa prop de dos mil anys, el pa de fetge, els embotits i els pernils Cerdans, ja eren un àpat molt apreciat.

Nos ilusiona llevar la gastronomía y la artesanía de la Cerdaña en casa de los gourmets para que las disfruten en familia. El clima privilegiado de Puigcerdá a 1.230 m. ha favorecido la tradición de la matanza que, en la Cerdaña, empieza en tiempos immemoriales. Durante la dominación romana, hace cerca de dos mil años, el pan montañés, los embutidos y los jamones de la Cerdaña, ya eran un manjar muy apreciado.

It is our pleasure to offer the timehonoured gastronomy and craftsmanship of Cerdanya County for gourmets to enjoy with their friends and family. The privileged climate of Puigcerdà, at an altitude of 1230 metres, has fostered the age-old annual tradition of slaughtering the pig. Two thousand years ago, the Romans appreciated the cured hams and sausages from Cerdanya.

Productes Gourmet

  • Pa de fetge
  • Trinxat
  • Magret d’ànec
  • Llonganissa
  • Baiona
  • Panxeta
  • Pernil serrà

Productos Gourmet

  • Pan montañés
  • Trinxat
  • Magret de pato
  • Longaniza
  • Jamoncito bayona
  • Panceta
  • Jamón Serrano

Gourmet Products

  • Cottage Backed Coarse Liver Paté
  • Boerenkool
  • Duck Magret
  • Dry-cured prok sausage
  • “Bayona” Small cured ham in natural casing
  • Dry-cured Salt Pork Belly “Panceta”
  • Serrano Ham

Colònia Salvador s/n

17520 Puigcerdà, Girona

Catalonia, Spain

T. +34 972 881 150

F. +34 972 881 150

carlit@artesaniescarlit.com

comercial@artesaniescarlit.com

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.23.26
Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.23.34
Captura de pantalla 2015-12-21 a las 16.23.43
Vols estar al dia de les nostres activitats?

<

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )