Agenda

Agenda d'activitats 2017

 • 31 de Març a les 10h a Barcelona: Interclúster GOURMET i NUTRICIÓ I SALUT: Estàs alienat amb les tendències en Nutrició i Salut? Vols incorporar el factor saludable al teu producte i no saps com? Vina i ho treballarem amb els experts. Coorganitsen Clúster de Nutrició i Salut AINS www.ainscluster.cat i Clúster Gourmet www.cataloniagourmet.cat. Sessió gratuïta. Inscripcions a: gerent@cataloniagourmet.cat
 • 31 de Març: Divendres de 10h-14h fins al 14 de Juliol (60 hores). Arranquem el Programa de Desenvolupament de Negoci Gourmet amb la Universitat de Vic dissenyat conjuntament entre el Departament d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic i el Clúster Gourmet de Catalunya a mida per a les empreses del sector gourmet. Detalls del programa: goo.gl/1ZmP1z
 • 27 de Maig: JEAN LEON i la Fira dels productes gourmet de CATALONIA GOURMET a Torrelavit. Obert al públic. En breu més detalls.
 • 3 de Juny : 1ª Mostra de Productes Catalans a CLOS FIGUERAS a Gratallops. Obert al públic. En breu més detalls.
 • Octubre: III NIT DEL GOURMET CATALÀ. Ja en tenim ganes i recordem com va anar l’any passat en aquest link: goo.gl/uCsvEz
 • NOVES PROPOSTES QUE ESTEM COENT!! El nostre nou bloc i botiga online on podràs trobar les solucions gourmet de CATALONIA GOURMET, una per a cada ocasió. En breu sortiran del forn, estigueu pendents!

Activitats realitzades

 • 14 de Març: Assemblea General Ordinària del Clúster Gourmet de Catalunya, de 10h-12h a Barcelona
 • 6-7 de Març:  Curs de Seguretat Alimentària – Anàlisi de perills i punts de control crític i norma ISO 22000. Organitzat per Clúster Packaging en col·laboració amb AENOR. Les empreses del sector alimentari han de disposar dels sistemes necessaris per identificar i controlar els perills que puguin afectar negativament la seguretat dels aliments. L’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) és una eina per avaluar perills i establir sistemes de control centrats en la prevenció. Pot aplicar-se en tota la cadena alimentària, des del productor primari fins al consumidor final. Durada del curs: 2 dies – 14 hores.Limitació 20 places. Detalls i inscripcions: http://www.packagingcluster.com/agenda/curs-de-seguretat-alimentaria-analisi-de-perills-i-punts-de-control-critic-i-norma-iso-22000/. Cost per a socis Clúster Gourmet: 182€+IVA
 • 19 de Gener: VI Immersió Estratègica Clúster Gourmet de Catalunya. Coneix el que està passant al sector gourmet: CAPRABO, Mercats Internacionals, Màrqueting Digital… i fes networking amb la resta d’agents del sector amb qui poder identificar reptes compartits i estructurar projectes per a donar-hi resposta. Detalls programa goo.gl/MvQYGv i link inscripcions https://goo.gl/forms/Zp9ggFdGxgAWim6I2 . Data límit inscripció: 17 de Gener
 • 24 d’ Octubre: Visita a Catalunya de  compradors de productes gourmet de Mèxic, Corea del Sud i Polònia en col·laboració amb ACC10. Consulta aquí la convocatòria amb els detalls i el qüestionari d’inscripció. 

  Nova data límit inscripció: 25 de Juliol

 • 3 d’Octubre: II Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona. Presentació de les propostes més gourmet de CATALONIA GOURMET.

  Veure resum de la II Nit del Gourmet Català del 3 d’Octubre de 2016 al Palau de Pedralbes de Barcelona (afegir link a la notícia de la II Nit Gourmet)

 • 14 de Juliol: Jornada Innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari, co-organitzada amb el Catalan Water Partnership, el clúster de l’aigua de Catalunya. Explicació mitjançant casos d’èxit en empreses del sector agroalimentari aquelles noves tecnologies, tendències i bones pràctiques que estan aplicant empreses líders del sector agroalimentari per optimitzar la gestió del cicle de l’aigua. Programa aquí. Gratuïta prèvia inscripció (places limitades) en aquest enllaç.

 • 6 de juliol: Sessió gratuïta de presentació de “Casos Innovació Socis Clúster Gourmet” de la mà de Xavier Ferràs (UVic), qui farà un anàlisis in situ del teu cas concret. Oberta a tots els socis. Confirmació interès a gerent@cataloniagourmet.cat

  • 30 de juny: Realització estudi hàbits i tendències consum gourmet (estudi on-line personalitzat per a cada marca)  
   Data inscripció màxima: 30 de juny. A càrrec de  SMART FOOD INNOVATION.
 • 25 de Maig: Jornada informativa PARTICIPACIÓ A FERIA DE ALIMENTOS CUBA, 5-7 Juliol del 2016 organitzada per Fira de Barcelona.
  Més detalls: gerent@cataloniagourmet.cat

 • 25 Abril 15h-17h, Sala Agora HUB INTERNACIONAL Fira ALIMENTARIA: Innovació Alimentària en Clústers. Organitza CLUSTER GOURMET conjuntament amb els altres 5 Clústers Alimentaris del Programa Catalunya Clústers. Una sessió amb diferents temàtiques sobre tendències i innovació que s’estan treballant en l’àmbit d’aquests clústers. Inclou xerrada de Jordi Mas (MAS GOURMETS, Soci del Clúster Gourmet) en “Retail innovador alimentació”
  Sessió gratuïta. Més detalls i inscripcions: consulta aquí
  • 25- 28 d’Abril a Barcelona, Pavelló 2 Estand nºF-106 (Lands of Spain); Catalonia Gourmet a la Fira ALIMENTARIA 2016:

   Les marques de CATALONIA GOURMET presentaran els seus productes més gourmet i els maridaran entre ells per a oferir al visitant un viatge al Rebost de Catalunya i als Sentits de la Terra”…Us hi esperem…

 • 7 d’Abril: Jornada innovació entre socis del Clúster Gourmet de Catalunya amb Xavier Ferràs. Veure activitat (PDF)
  • 16 de Febrer: Assemblea General de Socis de 10h a 13h. Lloc: PRODECA, Gran Via de les Corts Catalanes, 620, pral. 08007 Barcelona. Només per a socis.
  • 28 de Gener: Curs de principals certificacions per al Packaging alimentari. Veure activitat
  • 26 de Gener i 3 de Febrer de 10h a 12h: Finançament: Eines alternatives al sistema bancari. Veure activitat

“CORNER CATALONIA GOURMET”:
Venda conjunta de productes a punts de trànsit de turistes i retail no tradicional (botigues de vins&caves; fruiteries selectes, botigues de roba, de decoració, “concept” stores, etc.)

Rutes gastronòmiques:
Apropem els turistes als productes, al territori i a la tradició dels nostres elaboradors oferint rutes per el territori enogastronòmic del nostre país.

Vols estar al dia de les nostres activitats?

<