Gràcies al Clúster Gourmet, 11 dels seus associats entren els seus productes en un dels espais gourmet més “destacats”, els supermercats gourmet CITY SUPER de la cadena LA COMER mexicana.

Amb l’aprofitament de sinèrgies intrínsec al Clúster, des de finals d’Octubre els productes de TORRONS VICENS, GALETES TRIAS, MOLI DE POMERI, ESPIGA BLANCA, AIGUA SANT ANIOL, MI&CU GOURMET, CAN BECH, ALMA, DELICIOUS&SONS i SNACKISSIMO, formen part de la promoció que el supermercat ha fet dels productes gourmet espanyols entre els seus clients. Aquesta operació ha suposat un volum de facturació agregada de prop de mig milió d’Euros.

Sota el paraigua de CATALONIA GOURMET i en un únic contacte, LA COMER ha pogut trobar un ampli ventall de productes de qualitat que han respòs a les seves necessitats.

Al 2020 el Clúster seguirà treballant per a identificar oportunitats per als seus socis als mercats exteriors. Per això ampliarà el seu equip amb la incorporació d’un Project Manager centrat en la internacionalització de CATALONIA GOURMET. amb la finalitat de replicar aquest model d’èxit, fent marca i fent país.