Aquest dimecres 20 de novembre ha conclòs la tercera edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona. Enguany, des del Clúster Gourmet de Catalunya hem vist superades les expectatives inicials ja que hem rebut un gran nombre de visitants al nostre stand i hem pogut atendre a molts professionals del sector interessats en la nostra feina.

Els sis socis participants també han quedat contents amb l’exhibició de novetats, com és el cas de Leo Boeck, que ha donat a tastar algunes de les seves salsitxes en format mossegada. Parlant d’embotits, Casa Riera Ordeix ha presentat nou packaging del seu producte estrella: la llonganissa de Vic; així com també de la seva versió trufada i del fuet.

Posats a distingir entre consumidors finals i professionals del sector, Liderou ha optat per oferir l’Ou Ecològic mesura XL dins la seva Gamma Gourmet, alhora que ha donat a conèixer els nous Ous “Poché Confit” de gallines criades a l’aire lliure, apostant per aquest sistema de cria també en els seus ovoproductes.

Patates Torres ha presentat un nou gust de formatge curat dins de la gamma Selecta, i, pel que fa a la tendència vegetariana i vegana, ha volgut ampliar la família d’snacks amb una nova línia d’snacks vegans elaborats a base de quinoa i llegums. I no és l’única marca que recolza aquesta dieta, ja que altres socis com Can Garriga han presentat els seus brous de pollastre, escudella i verdures, i també els patés de bolets amb tòfona, tomàquet especiat i carbassa amb curry, tots ECO, o Fruita Blanch que han presentat tota la gamma de melmelades tradicionals, sense sucre,  ecològiques i la nova linea de melmelades en format horeca. També els seus nous patés vegetals, i la nova línia de salses artesanes.

En aquest link trobareu les fotografies del Fòrum Gastronòmic BCN 2019https://www.flickr.com/photos/185476566@N02/albums/72157711839792248

Marxem del Fòrum Gastronòmic molt contents d’haver contribuït al centre neuràlgic del món de la gastronomía, la innovació i les tendències. Gràcies a PRODECA, ACCIÓ i a tots els que han passat pel nostre stand.

Propera cita: Alimentària 2020!