El Fòrum Gastronòmic torna a Barcelona i aquest any ho fa ocupant el pavelló 8 del recinte de la Fira de Barcelona-Montjuïc. Des del Clúster Gourmet de Catalunya ens hem sumat al lema ‘(Re)pensar la gastronomia’ que planteja enguany aquest congrés i hem volgut repetir i formar part del que actualment es considera un dels esdeveniments gastronòmics més importants del sector a Catalunya.

A banda dels showcookings, els tallers i les competicions que apareixen al programa d’activitats, al Fòrum Gastronòmic Barcelona s’hi exposen al voltant de 300 empreses referents dins el món de l’alimentació, repartides segons els diferents segments d’activitat dins la restauració. Nosaltres som defensors del producte gourmet i per això no hi podíem faltar.

En aquesta edició comptarem amb la presència de sis socis: Can Garriga, Casa Riera Ordeix, Fruita Blanch, Leo Boeck, Liderou i Patatas Torres. Tots ells han preparat les seves novetats en productes dirigides als professionals del canal Horeca.

Del 18 al 20 de novembre t’esperem al #FGastronomicBCN19 per a què descobreixis els valors i la feina que fem des de Catalonia Gourmet! Ens trobaràs al Nivell 0, Carrer B, Stand 230-231-232-233-234 i 235.