L’empresa Mil&Un Verd sempre ha tingut clar que el packaging de l’Oli ha de posar en alça el valor d’un producte de màxima qualitat, arrelat a una tradició i una història de més de 1000 anys. En el cas de l’Oli d’Oliva Verge Extra Arbor Sacris, varietat que es troba dins de la marca de garantia Farga Mil·lenària, el disseny s’inspira en la bellesa d’aquestes oliveres mil·lenàries i els seus majestuosos troncs. Especialment, es centra en el pas del temps reflectit en els anells del tronc.

El rigorós blanc i negre de la fotografia, tant a l’ampolla com a l’estoig de luxe, combina amb l’estampat daurat de la marca. D’aquesta manera es representen la elegància i la simplicitat al packaging d’un producte excel·lent, ideal per a qualsevol regal. Per tots aquests motius, l’estoig de luxe ha estat escollit com el producte mereixedor del premi ‘Packaging Premium Pack’ de Liderpack.

Tenint en compte que Mil&Un Verd és una companyia familiar creada recentment, i que uneix l’experiència de l’avi de la família amb la il·lusió i joventut del seu nét per protegir i conservar les arrels de la nostra cultura mediterrània com són els arbres mil·lenaris; aquest reconeixement resulta molt important per a l’empresa d’olis en qüestió.

Els Premis Liderpack 2019 constaten que la sostenibilitat en packaging ja no és una opció, sinó una obligació per a qualsevol indústria. Les solucions guardonades destaquen, majoritàriament, per l’ús de materials reciclats per crear envasos reciclables, compostables i / o reutilitzables, així com processos respectuosos amb el medi ambient. També sobresurten treballs pensats per cridar l’atenció del consumidor en el lineal, optimitzar la logística i millorar l’experiència d’ús dels productes.

Convocats per Graphispack Associació i el saló Hispack de Fira de Barcelona des de 1995, els premis Liderpack són els guardons més importants que es concedeixen a Espanya en l’àmbit del packaging i la PLV. El 2005 van adquirir periodicitat anual per tal de promoure i reconèixer la innovació i la creativitat de les empreses i professionals implicats en la fabricació i disseny d’envasos, embalatges i elements de PLV.

La cerimònia de lliurament dels Liderpack 2019 tindrà lloc en el primer trimestre de 2020. Enhorabona, Mil&Un Verd!