El Clúster Gourmet de Catalunya busca incorporar un Project Manager al seu equip per a promoure les marques de les seves empreses associades als mercats exteriors.

Un dels objectius del Clúster és la promoció internacional dels productes gourmet catalans mitjançant la presentació d’un catàleg conjunt als compradors de les cadenes de supermercats, botigues gourmet, importadors/distribuïdors; l’assistència a fires internacionals així com el de teixir una xarxa de col·laboradors internacionals.

Si estàs interessat/interessada en aquesta posició: Export Project Manager del Clúster Gourmet de Catalunya, pots contactar via email: gerent@cataloniagourmet.cat i consultar tots els detalls de l’oferta en aquest link: http://www.cataloniagourmet.cat/wp-content/uploads/2019/09/JOB-DESCRIPTION-EXPORT-PROJECT-MANAGER-CGOURMET.pdf