El Clúster Gourmet de Catalunya ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària i Extraordinària el passat divendres 28 de Juny. Durant l’Assemblea s’ha aprovat l’excercici de la Junta 2018 i del Pla d’Activitats 2019, així com la nova Junta Directiva amb la incorporació de Dolors Callis de LIDEROU, Xavier Espuña de ARTESANIES CARLIT i Jordi Picas de TERRA NOSTRA. Aquí pots veure la totalitat dels seus 12 membres: http://www.cataloniagourmet.cat/wp-content/uploads/2019/07/JUNTA-AG28062019.pdf.

L’Assemblea s’ha complementat amb tres xerrades inspiradores al voltant del RETAIL DIGITAL amb Jordi Mas, Fundador & CEO de CREARMAS; el potencial del segment Halal per el sector alimentari gourmet, Javier Albarracín, soci fundador de Barcelona Halal Services.

I la Plataforma d’innovació oberta dels Clústers Alimentaris Catalans: Clusters Food Challenge: https://clusterschallenge.com/

Si voleu més informació sobre les activitats i projectes de CATALONIA GOURMET contacteu-nos via: Marta Amorós: gerent@cataloniagourmet.cat