FINE FOOD BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de productes Fine Food de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països tercers.

L’objectiu és generar una plataforma on els interessos de totes les parts es puguin reunir per a generar fluxos de negoci.

Socis de Catalonia Gourmet (Espiga Blanca, Mi&Cu Gourmet, Galetes Trias, Sant Aniol, Paño Fruits, Torrons i Mel Alemany, Torrons Vicens, Coffee Center i Patates Torres) presenten els seus productes a més de 40 compradors internacionals de la mà de PRODECA i ACCIÓ.

La indústria de producte Fine Food en el seu conjunt constitueix un dels principal sectors agroalimentaris de Catalunya, amb un volum de negoci de prop de 7.700 milions d’euros. Representa més del 29,60% del volum de negoci del sector agroalimentari, el 39,43% en ocupació i més del 44% en nombre d’empreses.

A nivell d’exportació el Fine Food és el segon sector amb 2.746,46 M€, un 27,28% del total exportat en valor.