Estem molt orgullosos de poder anunciar-vos que després de gairebé un any de treball i intensa auditoria, Delicious & Sons, socis del Clúster Gourmet de Catalunya, s’han convertit en una empresa Certificada B Corporation.

Potser no us sonarà aquesta certificació, però és una cosa amb la que portàven somiant des de la creació de Delicious & Sons. Tant en Ricky com la Mònica, es van posar un objectiu, i aquest objectiu únic era el de crear una empresa millor que l’anterior, una empresa ètica que els hi donés pau interior, sabent que les coses poden fer-se d’una altra manera, posant la seva llavor per construir un món millor, més conscient. Rebre aquesta certificació ha estat un orgull i una emoció.

Les B Corporations (o B Corps) lideren un moviment global de persones que fan servir la força dels negocis per generar un impacte positiu. Són un grup creixent d’empreses que estan reinventant els negocis, usant el seu poder de mercat per desenvolupar una economia més inclusiva i sostenible.

Delicious & Sons ha estat certificada pel seu compliment amb els més alts estàndards en termes d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat empresarial.

La Certificació B Corp mesura l’acompliment de la gestió en el conjunt de l’empresa i cobreix cinc àrees d’impacte clau: Governança, Treballadors, Comunitat, Medi Ambient i Clients. El procés de certificació és rigorós, ha d’obtenir més de 80 punts i proporcionar evidència de pràctiques social i ambientalment responsables, inclosos el subministrament d’energia, l’ús d’aigua i residus, la indemnització dels treballadors, la diversitat i la transparència corporativa. Per completar la certificació, la companyia ha d’incorporar legalment el seu compromís amb el propòsit social en els estatuts de la seva companyia.

Delicious & Sons ara és part d’una comunitat de més de 2.700 empreses a nivell mundial que s’han convertit en B Corp La comunitat B Corp reflecteix l’economia europea amb companyies procedents de múltiples indústries i mides.