Aquest matí hem organitzat a la nostra botiga Vins & Co Catalonia Gourmet una activitat diferent que ha tingut una resposta molt positiva. Es tracta d’un Mirador de Mercat enfocat al packaging gourmet. Pels que us pregunteu què és això, són una sèrie de sessions per a conèixer i treballar amb empreses End User quines son les tendències i les necessitats de packaging que els clients sol·liciten a les seves marques fidels.

Amb l’objectiu d’intercanviar coneixements entre empreses del sector del packaging i del gourmet, juntament amb la voluntat d’obtenir solucions innovadores per a reptes concrets de producte en termes de packaging i noves oportunitats de negoci i col·laboració, hem comptat amb GALETES TRIAS i LA GRANJA. Les dues companyies han presentat el seu pla de treball des d’una òptica centrada en la innovació i han proposat reptes en termes de packaging per a resoldre’ls entre tots els presents.

L’activitat, doncs, s’ha desenvolupat amb una primera presentació de l’envàs al món de l’alimentació i el sector gourmet a càrrec de Jordi Ventura i Bernat Faura de PLUMARTIS.

Després hem conegut les tendències, les innovacions i els reptes per part de GALETES TRIAS i LA GRANJA, i finalment hem resolt dubtes en un taller conjunt que ha portat a unes conclusions que miren cap a un major i millor foment del networking i, sobretot, cap a la recerca de noves formes de treball innovadores a partir del joc i d’una dinàmica creativa.