El Clúster Gourmet de Catalunya, d’acord amb un dels seus objectius estratègics de recolzar la promoció dels productes i marques dels seus associats, ha organitzat un espai de 36m2 al SALÓN GOURMETS DE MADRID que s’ha celebrat del 8-11 d’Abril a IFEMA.

El Saló agrupa un total de 2.023 visitants, 57.000 productes i 107.000 visitants professionals. Al tancament, el saló ha anunciat la possible edició l’any vinent d’un SALÓN GOURMETS a Hong Kong per el clar interès del producte gourmet europeu en aquest país. Recull entrevistes, vídeos, etc. https://www.gourmets.net/gourmetstv.

Al estand hi han compartit espai les empreses ESPIGA BLANCA, DAULIBA, VINAGRES BADIA, TERRA NOSTRA i DELICIOUS&SONS. Hi han presentat els seus productes més gourmet i atès als nombrosos visitants que aquest any ha acollit la fira.

Amb aquest espai compartit, s’ha aconseguit crear sinèrgies, creuar contactes i una presència destacada dins el saló.

És per això que CATALONIA GOURMET es marca com a objectiu per a la següent edició del SALÓN GOURMETS MADRID que no coincideixi amb ALIMENTARIA BARCELONA, al 2021, tenir una presència encara més destacada sumant-hi altres marques associades.

Propera fira amb espai agrupat: FORUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2019.

Per a més informació i detalls, contacteu-nos via gerent@cataloniagourmet.cat.