CREARMAS innovative value retail s’incorpora al Clúster Gourmet de Catalunya. El seu equip està format per professionals del sector retail en diferents àrees on tots ells tenen un distintiu que els uneix, la passió. L’equip de persones i col·laboradors acompanya i guia a les empreses per rendibilitzar els seus beneficis i maximitzar les seves vendes.

Amb el projecte CREARMAS, l’objectiu és oferir idees que aportin solucions a les empreses o professionals i fomentar els seus  resultats  i les seves  vendes  en les seves companyies. Una nova forma de fer una visió més estratègica i un pensament centrat en la innovació i en fer les coses diferents són l’essència de CREARMAS Innovative value retail. Entenent el futur empresarial ple de sinergies i col·laboracions i deixant enrere a l’emprenedor i empresari individualista per un més col·lectiu.

A la seva pàgina web trobareu tota la informació: www.crearmas.com