Alma Teas & Herbal Infusions s’incorpora al Clúster Gourmet de Catalunya. Una nova manera d’entendre els tes i infusions ecològics, amb el desenvolupament de fórmules pròpies envasades en piràmides biodegradables.

Excel·lència, qualitat, elegància i ecològic, són característiques que es transmeten a través de la intensitat, el gust i l’aroma. Més de 40 blends en tes, tisanes i infusions ecològiques i formats diversos.

A la tradició, s’uneix la innovació: una seda amb forma de piràmide que es realitza en el seu conjunt amb materials 100% biodegradables i naturals. Una piràmide que assegura l’exacte gramatge, l’espai correcte perquè les fulles puguin expandir-se i obtenir com a resultat, una correcta infusió dels seus components.

Més de 10 milions de piràmides es fabriquen cada any, compromeses amb el respecte del medi ambient i la cultura sostenible. Tes i infusions ecològics que ajuden a cuidar el cos, l’ànima i l’esperit.

A la seva pàgina web trobareu tota la informació: www.almahome.es