Torrons i Mel Alemany produeix aquests dies els torrons d’aquest Nadal. Una producció limitada de la que en sortirà el torró més blanc del mercat: el torró dur imperial. Es tracta d’un clàssic d’aquesta empresa familiar de cinc generacions, que aquest any ha estat premiat per primer cop amb dues estrelles als premis internacionals “Great Taste Awards”, considerats els Oscar de l’alimentació gourmet.

Alemany, acumula 22 estrelles els últims cinc anys. La producció del torró més blanc es va iniciar al setembre i s’allargarà fins el 24 de desembre.

A l’obrador d’Alemany també s’hi elaboren aquests dies el torró de crema torrada i el torró tou granulat, a més del bombó d’ametlla, que un any més, formen part de les caixes “Art i Torró” de col·lecció, il·lustrades per artistes del Montsec i que estan concebudes com un regal gourmet de Nadal.

Alemany presenta aquest Nadal la seva col·lecció “Art i Torró” concebuda com un homenatge a les abelles, fruit de la col·laboració amb l’exposició “Beehave” de la Fundació Joan Miró.

Les caixes inclouen tres barretes de torró de 150 grams i han estat il·lustrades pels artistes Víctor Pedra i Josep Talamonte, pensades com un regal gourmet per aquest Nadal.

A més de les estrelles rebudes pel torró, Alemany també ha estat guardonada amb dues estrelles pel seu agredolç mel de taronger. Juntament amb l’agredolç amb mel de castanyer, es van presentar a l’octubre de 2017 i formen part de l’estratègia de creixement de l’empresa, basada en la innovació i en la pedagogia per aplicar nous usos a la mel. Es tracta d’un projecte de Torrons i Mel Alemany i Vinagres Badia.

Text: LLEIDA.COM

Fotografia: TORRONS I MEL ALEMANY