• Al programa de ràdio “Gente Viajera” de Onda Cero es fan ressò de la IV Nit del Gourmet Català que va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona amb una entrevista a Marta Amorós, gerent del Clúster Gourmet de Catalunya. Aquí pots escoltar l’entrevista completa.

 

 • El cuiner Nandu Jubany va visitar els estudis de la Cadena Ser Barcelona al programa de ràdio “Aquí amb Josep Cuní”, abans de rebre el Premi Gourmet Català de l’any. Pots escoltar l’entrevista completa aquí.

 

 • Europa Press parla de la celebració de la IV Nit del Gourmet Català. Aquí pots consultar la publicació completa.

 

 • La Revista gastronòmica d’actualitat “Vinos y Restaurantes”, destaca el Premi Gourmet Català de l’any per Nandu Jubany a la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la notícia completa aquí.

 

 • El web 7 Caníbales es fa ressò de la celebració de la IV Nit del Gourmet Català, on destaca la procedència, l’arrelament al territori i la qualitat dels productes que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya. Pots consultar la publicació completa aquí.

 

 • La secció Va de vi del Diari el Món.cat fa referència al Premi Gourmet al Creixement Empresarial i la Internacionalizació que va rebre el celler Clos Figueras durant la celebració de la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la notícia completa aquí.

 

 • El Diari Ara destaca el Premi Gourmet Català de l’any per Nandu Jubany a la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la notícia aquí.

 

 • Vinetur, la revista digital del vi, parla de la IV edició de la Nit Gourmet fent referència al bon momento que viu el sector.  Aquí pots consultar la noticia.

 

 • Nació Digital destaca el Premi Gourmet Català de l’any per Nandu Jubany a la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la notícia aquí.

 

 • La Revista Online de cuina i tendencia “Fem Cuinetes” es fa ressò de la celebració de la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la publicació completa aquí.

 

 • El web de gastronomia Baco y Boca fa referència a la IV Nit Gourmet, considerada com la festa del producte gourmet català per excel·lència. Pots consultar la notícia completa aquí.

 

 • La secció COMER de La Vanguardia destaca el Premi Gourmet Català de l’any per al xef Nandu Jubany. La Gala de la IV Nit Gourmet ha servit per premiar als millors productes catalans. Pots consultar la publicació completa aquí.

 

 • El blog Barcelona Actualitat es fa ressò de la celebració de la IV Nit del Gourmet Català. Pots consultar la publicació completa aquí.

 

 • El CETT parla de la 4a Nit del Gourmet Català a la seva secció de notícies, fent referència a la gran festa del producte gourmet català, per on van passar desenes de convidats de la restauració gourmet. Aquí pots consultar la publicació completa.