Torrons Vicens ha recollit de la mà del Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el Premi a la Iniciativa Empresarial, en el marc de l’entrega dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris.

 

Els guardons els concedeix anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Coneixement. La cerimònia d’entrega ha tingut lloc al Palau de la Generalitat.

 

El CCMA valora cada any les iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat.

 

Torrons Vicens, empresa bicentenària (1775) originària d’Agramunt (Lleida), ha estat guardonada per la seva iniciativa empresarial que, a través de l’extensa xarxa de botigues que té arreu del territori, ha aconseguit que el torró sigui un producte proper i de consum durant tot l’any.

 

Cal destacar també l’expansió que ha tingut la firma en els darrers anys, sempre fidel a la tradició. Torrons Vicens basa la seva filosofia de treball artesanal en la qualitat, tradició, innovació i servei. Sobre aquests quatre pilars es regeix una empresa centrada en la innovació i la investigació, principis que l’han convertit en un referent del sector.

 

Text i Fotografia: VICENS.COM