Gelati Dino s’incorpora al Clúster Gourmet de Catalunya. Ofereixen gelats d’alta qualitat elaborats segons la tradició italiana amb ingredients excel·lents, naturals i escollits en els millors territoris, a través d’una minuciosa selecció.

 

La cura artesanal dels seus processos i la investigació dels seus experts gelaters, els permet oferir experiències de plaer a qui li agrada el gelat autèntic, siguin quines siguin les seves necessitats i preferències nutricionals.

 

Escullen ingredients cultivats d’acord amb la saviesa que prové de la tradició. Els elaboren amb cura, mantenint intacte el seu origen i valor nutricional, de manera que el que la terra ha creat, ho pugueu gaudir sencer.

 

En la preparació dels seus deliciosos gelats, adopten processos que reflecteixen la seva relació amb la natura, plena de respecte, amor i admiració.

 

A la seva pàgina web trobareu tota la informació: www.gelatsdino.com