Can Garrigaelaborador de conserves ecològiques (brous i cremes) de l’Ametlla del Vallès, s’incorpora al Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Empresa familiar amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments. Mantenen els processos artesanals d’elaboració, renten i tallen a mà els ingredients, i els cuinen lentament per aconseguir un sabor casolà.

 

Han conservat moltes de les receptes que els hi han ensenyat, però també els agrada evolucionar-les, incorporant nous ingredients, aconseguint uns sabors més autèntics i personals.

 

Els seus productes són de la màxima qualitat, per aconseguir-ho tots són frescos, de temporada, ecològics certificats i sense conservants, alhora que ajuden a la preservació del medi ambient, del benestar i la salut dels seus consumidors.

 

A la seva pàgina web trobaràs tota la informació: www.cangarriga.cat