L’espai DINERS del Telenotícies Vespre de TV3 ha dedicat un ampli reportatge al Clúster Gourmet de Catalunya; Catalonia Gourmet.

 

Descriuen la nostra botiga de delicatessen com a diferent a les altres, ja que és l’aparador on exposen els seus productes les diverses empreses i marques que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya, compartint l’espai amb diferents marques de vins i caves catalans.

 

Marta Amorós, gerent del Clúster Gourmet de Catalunya, defineix la botiga Vins&Co Catalonia Gourmet del C/ Aribau, 177 de Barcelona, com un espai de showroom, de cates i de presentacions dels diferents productes.

 

Formar part del Clúster ens ajuda a detectar conjuntament quines són les tendències de consum del mercat. És important identificar oportunitats, necessitats d’alimentació, tendències… entre els diferents socis.

 

Pots veure el reportatge en el següent enllaç:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-diners/video/5770371/