D’on veniu vosaltres? (Estudiants)

Venim del CETT (Escola de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona). L’objectiu és fer pràctiques i a ajudar al Clúster Gourmet de Catalunya.

 

En aquesta edició de Alimentaria, heu elaborat una excel·lent carta amb maridatges gourmet, per oferir a totes les persones que estiguin interessades en els diferents productes dels socis.

 

També participen estudiants a la cuina, del grau universitari de ciències culinàries i gastronòmiques. És molt important aprendre altres tècniques i sobretot aprendre a treballar en serveis diferents com és el cas de Alimentaria.

 

Quina és la vostra experiència a Alimentaria?

Una experiència molt agradable. La feina és divertida, dinàmica i molt satisfactòria.

 

Quines expectatives podeu extreure?

El món de la gastronomia va més ràpid del que pensàvem. Hi ha productes que no haviem vist mai.

 

Com valoreu l’experiència amb el Clúster Gourmet de Catalunya?

Molt satisfactòria! Hem tastat productes que no coneixíem. Treballen amb un producte molt bo i de proximitat. En definitiva, una gran experiència!