El Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia Gourmet, ha tancat la seva participació a la Fira Alimentaria, celebrada del 16 al 19 d’abril, amb una valoració molt positiva.

 

Durant aquests quatre dies, a l’stand del Rebost Gourmet de Catalunya s’hi han pogut veure els productes de 38 elaboradors catalans, oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta que conforma el rebost gourmet de Catalunya.

 

A més, el Clúster ha presentat nous maridatges gourmet elaborats amb productes dels socis amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona).

 

Catalonia Gourmet agraeix la seva visita a totes aquelles persones que han visitat l’stand durant la Fira Alimentaria. Tots aquells que no hi han pogut assistir es poden posar en contacte amb el Clúster Gourmet de Catalunya per conèixer els productes, nous maridatges i les properes activitats i projectes que s’estan preparant.