Del 16 al 19 d’abril nosaltres, el Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia Gourmet, i les diferents marques, et convidem a conèixer i a tastar els productes, i les principals novetats, al nostre estand del Pavelló 2 de la Fira Alimentaria.

 

A l’espai del Rebost Gourmet de Catalunya exposem productes de diferents elaboradors catalans de: xarcuteria, formatges, carns, làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, safrà, vins, cerveses i vermut, aigües, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs, pastisseria, pans, productes ecològics… oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta conformant tot un rebost gourmet de Catalunya ben complet.

 

 

A la zona de degustació et seduïm amb els exclusius  maridatges de Catalonia Gourmet, elaborats amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), amb originals i delicioses propostes fredes, calentes, dolces i salades maridades amb vermut, vins i cerveses de Catalonia Gourmet.

 

Amb aquests nous maridatges gourmet, els visitants de la Fira Alimentaria gaudeixen d’un meravellós viatge gourmet pel territori, descobrint l’autèntic Rebost de Catalunya.