Terra Nostra, elaborador d’hamburgueses vegetals, s’incorpora al Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Neix com a resultat de la recerca d’un producte vegà natural, sa i saborós que permet elaborar plats principals complets evitant ingredients no desitjables, els conservants, els colorants artificials o els al·lèrgens.

 

Després de mesos de proves han sortit al mercat aquest passat mes de gener amb tres productes: l’Hamburguesa Vegetal, l’Hamburguesa de Carn Vegetal i el Falafel.

 

Fetes amb una base de cigrons i mongetes, les hamburgueses són els productes més destacats i versàtils de la seva gamma. Així, disposen de dues varietats de producte, amb cromatismes ben diferenciats:

  • Una hamburguesa vegetal amb espinacs, que li confereixen un to verd al conjunt i un gust definit i apetitós.

 

  • I una hamburguesa vegetal amb remolatxa, el to vermellós permet anomenar-la “hamburguesa de carn vegetal”, ja que resulta estèticament molt semblant a la feta a partir de carn de boví, sense que contingui traça alguna de la mateixa.

 

També elaboren el famós Falàfel, recepta tradicional àrab desenvolupada a partir de cigrons i espècies, que adapten fins a aconseguir un producte amb una textura i un sabor que atreuen tant a coneixedors com a estranys, en un mercat en marcada expansió.

 

Amb el propòsit de trencar amb les actuals regles del mercat vegà i amb la voluntat d’expandir-se més enllà de les seves actuals fronteres, neix Terra Nostra: Elaborats vegetals naturals de primera qualitat per a paladars sensibles i exigents.