En la tercera edició del Torró solidari de RAC1, s’han recaptat 186.102 € amb les vendes impulsades per Torrons Vicens i RAC1.

 

La xifra ha crescut 30.000 € respecte a l’any passat (156.375 €) i 66.000 € més que a la campanya de Nadal del 2015 (120.264 €).

 

Tots els diners recaptats van destinats al projecte Rare Commons, engegat i liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona, que investiga les malalties minoritàries infantils.

 

Enguany, estaven a la venda dues varietats de torró solidari: el clàssic, de praliné d’avellanes, i el nou, el cremós d’ametlla amb cookies.

 

Torrons Vicens ha lliurat el xec als representants de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a l’estudi 1 de RAC1 dins del programa Islàndia, amb Albert Om, que va visitar el centre hospitalari i va retransmetre en directe la festa de l’encesa de llums de Nadal de l’hospital a principis de desembre.

 

A la trobada hi han assistit els directius de l’entitat benefactora de la donació i una de les famílies que es beneficien directament del projecte, els propietaris de Torrons Vicens, cocreadors i productors del torró solidari, i els representants de l’emissora RAC1, cocreadors i impulsors de l’acció.

 

Text i fotografia: VICENS.COM