Vius en un món d’amenaces o d’oportunitats? Aquesta va ser la pregunta per despertar l’interès als assistents a la conferència en transformació digital que vam organitzar des del Clúster Gourmet de Catalunya al nostre showroom de Vins&Co Catalonia Gourmet al C/ Aribau, 177 de Barcelona.

 

Xerrada inspiradora sobre la Transformació Digital al sector de l’alimentació, a càrrec de Javier Batanero, CEO de Dime NETWORK, expert en Transformació Digital i Innovació, i Director del Màster Digital de ESIC.

 

Com està afectant el canvi digital als negocis? Com es pot aprofitar per a conèixer millor i satisfer als clients? Com es pot treballar amb el canal per aconseguir-ho?

 

Els assistents, entre socis i no socis del Clúster Gourmet de Catalunya, van aprendre quant d’important és fer front als canvis a nivell digital que ens estan afectant en el canal, punt de venda o en la relació amb el sector.

 

Exemples clars que fan la vida més fàcil gràcies a l’Ecommerce i l’economia col·laborativa, com les empreses Glovo, Just Eat o Deliveroo, entre d’altres.

 

L’objectiu va ser fer entendre que la transformació digital és una oportunitat, de dins a fora i que res no canvia, si tu no canvies.

 

 

Amb el suport de: