Aquest any, hem tornat a brindar amb els socis del Clúster Gourmet de Catalunya, a la trobada nadalenca anual a la nostra nova botiga Vins&Co Catalonia Gourmet del C/ Aribau, 177 de Barcelona.

 

Hem compartit una bona estona tastant productes 100% de Catalonia Gourmet en la rebuda dels diferents socis amb una deliciosa copa de vermut Perucchi acompanyada per les patates xips de Torres Selecta, els embotits de Mas Gourmets, els llaminets de Salgot, els formatges de Betara, el pernil dolç trufat de Erre de Vic i el pa de Espiga Blanca.

 

El menú amb un primer plat amb una crema de verdures amb trinxat de la Cerdanya d’Artesanies Carlit. De segon un deliciós remenat d’ou amb ous de Liderou amb Salsa Pesto de Molí de Pomerí i Fruits secs de Paño Fruits, i un tercer plat amb una sucosa hamburguesa de Natrus amb melmelada de ceba de La Fageda.

 

De postres una espectacular i dolça safata de amb els torrons de Torrons Vicens i Torrons i Mel Alemany, acompanyats de les neules de Sant Tirs, les xocolates de Kongoh i les ametlles Marcona de Mi&Cu Gourmet.

 

Tot maridat amb els excel·lents vins de Serras del Priorat de Clos Figueras, Rebels de Batea de 7 Magnífics i el cava Jazz Nature de Castell Sant Antoni.

 

Per finalitzar, hem celebrat l’amic invisible amb productes de les seves marques. Així s’han emportat a casa el producte d’un soci company d’ells.