El Torró Solidari de RAC1 i TORRONS VICENS torna a sortir a la venda, per a recaptar fons per a l’ Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per a la investigació de les malalties infantils minoritàries.

 

Aquest any, com a novetat, ofereixen dos gustos diferents, el torró nou que el mestre torronaire, Àngel Velasco ha ideat amb una nova recepta, un cremós d’ametlles amb cookies, i el torró clàssic, un praliné d’avellana, amb neules i taronja, que va sorgir fa dos anys, fruit de les receptes que van fer arribar els oients de RAC1.

 

L’any 2015 es van recaptar més de 120.000€ a partir dels beneficis obtinguts amb la venda del torró, i l’any 2016, la recaptació va ser de més de 156.000€, que es van donar íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu, per investigar aquesta causa que afecta 1 de cada 4 infants atesos cada dia en aquest hospital.

 

Es pot comprar per 7€ a les botigues de Torrons Vicens, a la botiga online de www.vicensonline.com i als supermercats on habitualment hi trobem aquests torrons.

 

Text: VICENS.COM

Fotografia: RAC1.CAT