TV3 es fan ressò de la III Nit del Gourmet Català que va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona. Pots veure el vídeo sencer aquí.

 

BETEVÉ es fa ressò de la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona. El Clúster Gourmet de Catalunya ha organitzat la tercera edició de la Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes, que pretén potenciar els productes dels associats. Ha aplegat mig centenar d’empreses, entitats i personalitats del món del gurmet. L’exposició de productes i novetats, oberta a distribuïdors i compradors nacionals i internacionals, ha precedit l’entrega dels Premis Gourmet.

Aquí pots veure el vídeo complet.

 

El Diari El Punt Avui ha publicat una notícia en relació a la 3ª Nit del Gourmet Català, on la periodista Marijo Jordan, ha destacat el premi Gourmet Català de l’Any atorgat a la xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, guardonada amb set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda.

Pots consultar la notícia completa de El Punt Avui fent clic aquí.

 

El web 7 Caníbales, gràcies a l’article de la periodista Carme Gasull, es fa ressò de la celebració de la III Nit del Gourmet Català, on destaca la procedència, l’arrelament al territori i la qualitat dels productes que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

Pots consultar la publicació completa aquí.

 

El blog Barcelona Actualitat es fa ressò de la celebració de la Nit del Gourmet Català, on destaca la inauguració de l’Espai Vins&Gourmet Català a Barcelona ubicada al carrer Aribau, 177, la primera botiga de Catalonia Gourmet en associació amb Vins&Co, establiment de vins de referència del vi i cava català de petita producció, a més de 30 marques d’alimentació gourmet de Catalunya.

Pots consultar la publicació completa aquí.

 

PRODECA parla de la 3ª Nit del Gourmet Català a la seva secció de notícies, fent referència a la gran festa del producte gurmet català, per on van passar desenes de convidats, entre representants de retail i de la restauració gourmet, així com compradors i operadors internacionals provinents d’Itàlia, Hong Kong, Austràlia i el Japó.

Aquí pots consultar la publicació completa.

 

El portal online VIA EMPRESA fa referencia a la Nit Gourmet, considerada com la festa del producte gourmet català per excel·lència, acte que s’emmarca dins del Pla d’Actuació de Catalonia Gourmet per potenciar els productes dels associats.

Pots consultar la notícia completa aquí.