Avui celebrem la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18h. Ho fem amb els socis del Clúster Gourmet de Catalunya, que aplega els elaboradors principals de productes alimentaris de qualitat del país on mostraran les seves novetats.

 

Aquesta és la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició, l’origen i el territori. Una festa que es celebra cada any i que s’ha convertit en un referent de la promoció del producte Gourmet de Catalunya.

 

Està previst que, a banda de la representació comercial nacional, hi assisteixin també clients potencials de Hong Kong, el Japó, Austràlia, Xina i Itàlia.

 

L’acte institucional estarà presidit per la Honorable Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, la Sra. Meritxell Serret. Durant l’acte farà entrega del Premi del Gourmet Català de l’Any que reconeix el compromís, la dedicació i l’estima pels productes de la nostra terra.

 

També es lliuraran els Premis a la Trajectòria Empresarial i al Creixement mitjançant la Innovació i la Internacionalització a tres socis del Clúster.

 

La Nit culminarà amb un còctel maridat amb tapes elaborades amb productes del Clúster per a més de 400 convidats.