Can Bech, Sant Aniol, Galetes Trias, La Granja i Patates Torres, socis de Catalonia Gourmet, participen a la Fira Internacional Anuga de Colònia (Alemanya). Les empreses hi participen sota el paraigua de PRODECA, i hi presenten les seves novetats gourmet als compradors que visiten la fira.

 

Anuga és el saló mundial de l’alimentació més important d’Europa, que esdevé, cada dos anys, l’aparador de les innovacions en producció alimentària. L’edició anterior, va convocar 6.777 expositors de 100 països, dividits per especialitats.

 

Congrega operadors de tots els continents, i és especialment important la presència de visitants professionals dels diferents països europeus. Així, a l’edició anterior van visitat el recinte 155.000 compradors procedents de 180 països, en busca de noves tendències de mercat i nous productes.

 

Text: PRODECA.CAT

Fotografia: CANBECH.COM