Torrons Vicens comptarà aquesta campanya de Nadal amb uns 210 treballadors, una trentena més respecte a l’any passat. Té una plantilla fixa de 150 treballadors i contracta uns 60 en campanya.

 

Segons el seu propietari, Àngel Velasco, “aquest increment de la plantilla està justificat per les bones expectatives tenint en compte que la campanya ha començat abans, les grans superfícies comercials ja estan fent comandes”.

 

Velasco preveu augmentar un 15% la producció i acabar l’any 2017 amb un creixement en l’exportació del 20%, perquè “cada vegada tenim més quota de mercat amb un total de 47 botigues pròpies”. Preveu obrir nous establiments a Corea del Sud i Nova York.

 

Pel que fa a 29 edició la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre, l’empresa presentarà un torró cremós d’ametlla que es diu ‘Històric‘ perquè recupera una recepta de l’any 1962, quan Ángel Velasco estava aprenent a ser torroner a la pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona, ​​on va començar a treballar amb només 14 anys. Al costat del xef Albert Adrià, presentarà al certamen un total de cinc noves varietats de torrons.

 

Text i fotografia: SEGRE.COM