De la tradició torronera de Torrons Vicens neix Vicens Sport, una nova línia de productes concebuts per facilitar el consum requerit de nutrients i calories en l’activitat diària i esportiva.

 

Torrons Vicens innova una vegada més, a fi de desestacionalitzar el torró, llançant aquesta nova gamma de productes altament saludables que s’adapten a l’estil de vida actual i pensats per als esportistes.

 

Els torrons de Vicens Sport estan elaborats amb productes naturals, de primera qualitat, ecològics i procedents d’una agricultura de proximitat.

VICENS-SPORT-BAR-gama-sabors

Tradició i qualitat són la base del saber fer de Torrons Vicens, que des de 1775 selecciona els millors ingredients naturals per elaborar de forma artesanal un producte saludable i de gran qualitat.

 

En el seu procés constant d’innovació, Torrons Vicens llança una nova gamma de torrons saludables que aporten les calories i els nutrients necessaris per a l’activitat diària i esportiva, com una font d’energia natural. Així neix Torrons Vicens Sport, una línia enfocada als esportistes.

 

La nova línia torrons Vicens Sport té com a ingredient principal, en les seves cinc versions, l’ametlla, en una proporció del 70%. Els altres dos ingredients són la mel i el sucre, tots ells procedents de cultius sostenibles ecològics. Aquests ingredients es treballen de forma artesanal i es combinen de tal manera que es converteixen en una font d’energia de llarga durada, cardiosaludable i antioxidant.

 

Torrons Vicens impulsa actualment la plantació d’ametllers en camps propis com en els d’agricultors de la zona (Ametlles Vicens) incentivant així el cultiu de proximitat i garantint-se la qualitat, la sostenibilitat i l‘autoabastiment.

 

Aquí trobaràs tota la informació: www.vicens-sport.com

pack-5

Text i fotografies: VICENS-SPORT.COM