El jove enòleg Sergi Canals de CASTELL DE SANT ANTONI, estudiant del Màster en Viticultura i Enologia a la Universitat de Califòrnia, és una de les grans promeses del sector del cava nacional.

 

Sergi Canals és una d’aquelles persones amb talent que, sens dubte, té un futur prometedor per davant. Va estudiar el grau en Enologia a la Universitat Rovira i Virgili i el 2015 va aconseguir la beca Balsells-Generalitat de Catalunya per a cursar el Màster en Viticultura i Enologia, de dos anys de durada, a la Universitat de Califòrnia, a Davis.

 

Tenir l’oportunitat de cursar aquest Màster ha estat, per ell, una gran sort i tota una experiència personal. La Universitat de Califòrnia, i especialment al campus de Davis, és pionera en viticultura i enologia a nivell mundial, a més de ser la primera universitat del món pel que fa a ciències relacionades amb agricultura i sostenibilitat.

 

Poder gaudir d’aquesta beca li ha donat la possibilitat de conèixer de primera mà la recerca que es realitza a la universitat, així com formar-se en una de les millors escoles del món en aquest sector.

 

Així mateix, l’estreta col·laboració entre el departament de Viticultura i Enologia de la UC Davis i les zones vitivinícoles de Napa i Sonoma també l’ha permès descobrir en profunditat aquestes regions pioneres en el sector de l’enologia i l’enoturisme.

 

Trobaràs tota la informació en el següent link: goo.gl/sqEBgA

 

Cava Castell Sant Antoni

Text i fotografia: INTEREMPRESAS.NET