El passat 25 de Maig, en una sessió batejada com a “Jam Session”, el xef Sergi de Meià va cuinar, a les instal·lacions del CETT (Escola d’Hoteleria i Gastronomia), delicioses propostes gourmet amb els diferents productes que formen part de la família del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Sergi de Meià 2

 

En un molt bon ambient, entre amics, va anar sorgint la inspiració de Sergi de Meià, el que va fer que la sessió fos molt participativa entre els diferents integrants del Clúster.

 

Clúster Gourmet

 

En un moment, el xef va aconseguir la unió perfecta entre cuina i producte per crear diferents línies de maridatges amb packs de productes com poden ser: el Pack Turístic, el Pack Relax o el Pack Sempre Gourmet entre molts altres.

 

Oferint un producte local i de qualitat, volem ajudar al nostre públic a cuinar bons plats, sans i ràpids, per quan obrin la nevera puguin cuinar un bon àpat en un moment, involucrant a la família en el món de la cuina.

 

Mosaic bodegons productes