L’empresa torronaire inaugura avui una nova botiga al costat de la Sagrada Família, l’emblemàtic temple de l’arquitecte Antoni Gaudí a Barcelona.

 
Aquesta nova obertura és un altre fort punt de venda per la companyia, ja que és la botiga més gran de totes les que disposa i està situada en una zona molt turística de la ciutat, propiciant així les vendes del torró durant tot l’any.

 

Els clients de la nova botiga podran gaudir, en els 200m2 de superfície, d’una àmplia gamma de torrons i especialitats, a més d’una gran varietat de productes amb la imatge d’aquest important reclam turístic, que rep la visita de més de 4,5 milions de turistes a l’any.

 

Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire. Situada a la localitat urgellenca d’Agramunt (Lleida), considerada el bressol del Torró i la Xocolata a la Pedra, elabora torrons i altres especialitats artesanalment des de 1775.

 

Nova Botiga Torrons Vicens Sagrada Familia Bcn