Els productes de BOMBONS CUDIÉ, GALETES TRIAS, MOLI DE POMERÍ, FELIUBADALÓ, ALEMANY, OLIS DE VENTALLÓ, TORRONS VICENS, CAN BECH, LA FAGEDA, BLAI PERIS I OLI DEL MAR comparteixen vitrina a les Oficines de l’ACT de Barcelona, Tortosa, Tarragona, Lleida i Girona.

 

Agència Catalana de Turisme i CATALONIA GOURMET han arribat a un acord per a introduïr els productes de CATALONIA GOURMET com a regal turístic a les oficines que l’Agència té a diferents ciutats i amb la proposta de producte característic del territori. Mels, torrons, olis, galetes… tot un record per els sentits quan visitem els diferents racons del nostre pais.

 

Aquest acord amb l’Agència està en la linia estratègica de CATALONIA GOURMET d’apropar-se al sector turístic per a promoure activitats i productes de turisme gastronòmic als consumidors.

 

dav