7 empreses del sector participen al curs de formació en tècniques de management: estratègia i nous models de negoci, màrqueting i retail màrqueting, finances i planificació financera, comunicació i lideratge, amb especial èmfasi en aquelles variables que els generin avantatges competitius.

 

L’objectiu és oferir una formació especialitzada de desenvolupament de negoci i desenvolupament del lideratge, així com un espai d’interacció, intercanvi de bones pràctiques, i millora col·lectiva per als participants.

 

Aquesta és una nova col·laboració entre UVIC i Clúster Gourmet de Catalunya per a la formació de les empreses del sector gourmet amb l’objectiu de reforçar la seva competitivitat mitjançant la capacitació dels seus equips directius.

 

Programa Desenvolupament Negoci Universitat de Vic