Aquest canvi no és un simple redisseny, sinó que és tota una reconceptualització del seu web actual que comença pel nom del portal, “Receptes by CUINA”, un clar indici de quina és l’aposta del nou portal: les receptes.

 

Un dels forts del nou web és el cercador, una eina que permetrà trobar la recepta i que inclou categories com el tipus de plat, l’àpat o els ingredients principals. També han inclòs un apartat sobre dieta, perquè pugueu buscar receptes veganes, vegetarianes sense gluten i sense lactosa.

 

Els menús també canvien: n’amplien el concepte i els converteixen en uns receptaris que van més enllà dels clàssics primers, segons i postres. Continuareu trobant el “Menú de la setmana” i també, propostes festives i de temporada.

 

El web és responsiu, la qual cosa vol dir que es veurà perfectament des de qualsevol pantalla, ja sigui d’ordinador, tauleta o telèfon.
Tot i que el contingut principal són les receptes, no s’obliden de l’actualitat gastronòmica: hi trobareu notícies, activitats d’agenda i articles de tendències.

 

“Receptes by CUINA”, també en paper

La sortida del nou web coincideix amb l’arribada a quiosc, l’1 d’abril, de “Receptes by CUINA”, una nova revista que oferirà més de 70 receptes saludables i originals. Són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses.

 
“Receptes by CUINA” arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes.

 

Receptes by Cuina

Portada del primer número de la revista “Receptes by CUINA”

 

Trobaràs tota la informació en el següent link: goo.gl/aQkUHC

 

Nou Web Revista Cuina

Text i fotografia:CUINA.CAT