L’empresa de formatges artesans del Lluçanès Betara celebra el seu 25è aniversari aquest 2017. Fa 25 anys que la família Berengueres va engegar aquesta indústria de formatges artesans. Per celebrar-ho, van organitzar una festa amb 300 convidats entre clients, amics i col·laboradors a l’espai gastronòmic Òpera Samfaina del Liceu.

 

Ramon Berengueres (fill) va pronunciar un discurs remarcant l’esforç fet durant aquests 25 anys. Cal destacar la capacitat d’innovació i de creixement de l’empresa.

 

25e Aniversari Formatges Betara

 

D’altra banda, Betara també va rebre el Premi Pime a la Innovació de Carrefour Espanya. La distinció reconeix el treball de la marca en l’elaboració de nous sabors i ingredients aportant un aire fresc al sector.

 

Betara_Premi Pime a la Innovació de Carrefour Espanya

Text i fotografia: NACIODIGITAL.CAT