Sant Aniol, soci de Catalonia Gourmet, participa a la Fira Internacional Foodex de Tòquio. L’empresa hi participa sota el paraigua de PRODECA, i hi presenta com a novetat, l’ampolla “Edició Especial Boca Grande” 0.75l de Vidre Natural, als compradors que visiten la fira.

 

La fira Foodex de Tòquio és una de les plataformes més importants per conèixer les tendències de la demanda del Japó en alimentació, conèixer i establir relacions comercials amb professionals del sector o presentar nous productes i testar-ne l’encaix en aquest mercat. A més, es tracta d’una fira que convoca operadors de la zona Àsia-Pacífic.

 

Amb una periodicitat anual, es tracta del Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important de Japó, adreçat exclusivament al públic professional, amb notable influència en l’àrea asiàtica més propera: importadors, distribuïdors, compradors del sector del càtering i la restauració formen el gruix dels visitants, que en la darrera edició van arribar a 77.000.

 

Fira Foodex Toquio

Text i fotografiaPRODECA.CAT