Després d’haver ampliat i remodelat l’edifici principal el 2013, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, adscrit a la Universitat de Barcelona, ha inaugurat, amb presència de Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, unes noves instal·lacions amb 17 noves aules i nous espais, amb la voluntat de posicionar-se com a centre de referència internacional.

 

Durant l’acte d’inauguració, al que han assistit 450 persones, Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, ha destacat el paper del CETT en l’excel·lència turística de Catalunya i ha explicat que el fet que “Catalunya sigui una potència mundial en turisme no és fruit de la casualitat sinó de campus com aquest que forma professionals pel futur, preparats per competir i relacionar-se amb les noves demandes turístiques”.

 

Amb una inversió de 6,5 milions d’euros, el Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona amplia més de 1.600 m² i en reforma més de 2.000.

 

Els nous espais estan pensats per afavorir la creativitat i reforçar el valor afegit formatiu de l’únic campus de l’Estat que aplega estudis de turisme, hoteleria i gastronomia en un mateix entorn.

 

Inauguració_Noves_Instal·lacions_CETT_UB

Text i fotografia: CETT.ES