8 empreses membres dels Clúster Gourmet de Catalunya han visitat la Fira SIRHA de Lió, una de les més importants del món de restauració i hostaleria, amb l’objectiu d’identificar tendències gourmet internacionals, buscar oportunitats de negoci al mercat francès i promoure la seva internacionalització.

 

Durant la visita, les empreses han tingut el suport de la Regió d’Auvergne-Rhône-Alpes i de la seva associació Auvergne-Rhône-Alpes Gourmand http://www.auvergne-rhone-alpes-gourmand.fr/ qui els han acompanyat a conèixer els elaboradors gourmet locals així com l’espai més premium de la fira.

 

La fira, que té lloc cada dos anys a Lió, compta amb més de 3.000 expositors i marques internacionals de productes alimentaris, equipaments o serveis per a professionals. Es considera la cita mundial de la restauració, l’hostaleria i l’alimentació, reunint en un únic esdeveniment tots els àmbits d’aquest sector, des de la gastronomia, el menjar ràpid o el retail fins als serveis càtering destinats a escoles i hospitals, per exemple.

 

Juntament amb el Clúster Gourmet, a la Fira hi ha viatjat també una representació d’empreses del Clúster Foodservice. ACCIÓ i la seva oficina a Paris han donat recolzament als dos clústers durant tota la visita. La delegació institucional catalana a Sirha ha estat encapçalada pel delegat del Govern a França i Suïssa, Martí Anglada, i ha comptat amb la presència de l’Agència Catalana de Turisme i PRODECA.

 

TWEET GENERALITAT

 

Sirah Lyon 2017