Un any més, i amb aquest fan onze, el Campus CETT acull la seva Trobada Gastronòmica des d’avui, dilluns 30 de gener fins el dimecres 1 de febrer.
Enguany inaugurarà la Trobada Gastronòmica Carles Gaig, xef d’una estrella Michelin i padrí de la trobada.
També comptaran amb la participació del xef Andoni Luiz Aduriz del Restaurant Mugaritz, dels xefs de Disfrutar i del Lasarte.
El dimecres 1, últim dels tres dies, l’encetarà Pep Nogué de Can Bech amb la presentació de ‘Just for Cheese, maridatges d’autor’ i també comptaran amb la presència de Blai Peris i les seves olives gourmet.
Durant la Trobada Gastronòmica, les instal·lacions del CETT es converteixen en el perfecte pont d’unió entre el seu alumnat i les empreses i professionals de la cuina i la restauració a través de tallers, showcookings, xerrades i tastos de productes.
Text i fotografia: CETT.ES
Comments